Literatura dotycząca techniki ekstruzji.
Teoria i praktyka
17 mar 2010, 22:27
Hvelektronik
Witam chciałem zapytać gdzie mogę dostać jakieś książki ,artykuły dotyczące wykorzystania techniki ekstruzji w przemyśle spożywczym, jakieś praktyczne porady itp. Najlepiej w rodzimym języku ewentualnie w języku angielskim. szukałem a allegro ale nic ciekawego nie znalazłem niestety. Prosiłbym o jakieś propozycje.
Z góry dziękuję za odpowiedz
25 kwi 2012, 18:10
Dudu666
Pytaj o to w przetwórniach spożywczych, zapewne zarząd otrzymuje jakieś czasopisma branżowe o przetwórstwie spożywczym. Pierwsze kroki uskutecznij u producentów makaronu, Samsunga sobie daruj - już się tym nie zajmują.
jarek
szukam ciekawostek z technik ekstruzji tw.szt.
brux@team-media.org